Recept
« Terug naar recepten
Kalfsoester picasso
PT30M
Kalfsoester picasso
Een heerlijk kalfsoester picasso recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marleen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsoester picasso te bereiden
Maak een saus van de boter, bloem en bouillon, breng op smaak met peper en zout.
Maak deze af met de banaansaus, wijn of rum en net voor het opdienen de room.
Bak de kalfsoester in 5-6 min aan beide zijden bruin
bak de banaan en ananas op het laatst mee.
Schenk op 4 borden een lepel van de saus,
leg hierin de kalfsoester, garneer met de gebakken banaan en ananas.
Naar wens nog wat saus bovenop.
Maak deze af met de banaansaus, wijn of rum en net voor het opdienen de room.
Bak de kalfsoester in 5-6 min aan beide zijden bruin
bak de banaan en ananas op het laatst mee.
Schenk op 4 borden een lepel van de saus,
leg hierin de kalfsoester, garneer met de gebakken banaan en ananas.
Naar wens nog wat saus bovenop.
Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)
dDt aten wij altijd in ons vaste restaurant, heb hier zelf een variatie op gemaakt.
huub lenaers zegt: