Recept
« Terug naar recepten
Kalfssnitzels met citroen
PT60M
Kalfssnitzels met citroen
Een heerlijk kalfssnitzels met citroen recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfssnitzels met citroen te bereiden
Verwarm de oven op 180C.Leg de snitsels op een plat bord en overgiet ze met het citroensap.Zet de snitsels afgedekt 1 uur in de koelkast.Haal de snitsels door het losgeklopt ei en daarna door het hekruide paneermeel.Herhaal de procedure.Verhit de olie met de boter in een grote koekepan.Bak de snitsels 2 tot 3 min.op middelhoog vuur in het olie-botermengsel.Keer de snitsels om,strooi er wat peper en zout over en zet ze 8 min.in de voorverwarmde oven.
Camilla zegt: