KookJij

Kalfssnitzels met citroen

Een heerlijk kalfssnitzels met citroen recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Hongarije
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfssnitzels met citroen te bereiden

Verwarm de oven op 180C.Leg de snitsels op een plat bord en overgiet ze met het citroensap.Zet de snitsels afgedekt 1 uur in de koelkast.Haal de snitsels door het losgeklopt ei en daarna door het hekruide paneermeel.Herhaal de procedure.Verhit de olie met de boter in een grote koekepan.Bak de snitsels 2 tot 3 min.op middelhoog vuur in het olie-botermengsel.Keer de snitsels om,strooi er wat peper en zout over en zet ze 8 min.in de voorverwarmde oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Camilla

Camilla zegt:
Tip:haal de schnitzel eerst even door de bloem voor je hem door het ei haalt, dan blijft ei beter op het vlees plakken en zo ook het paneermeel.