KookJij

Kalfsvlees in Marsala

Een heerlijk kalfsvlees in marsala recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie: 335 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Tip culinair
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsvlees in Marsala te bereiden

Klop het vlees tussen palsticfolie dunner en wentel de plakjes door de bloem.
Verhit de boter in een wijde braadpan en bak de lapjes vlees aan beide kanten mooi bruin.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Schuif het vlees iets aan de kant, voeg in beetjes de wijn toe en laat de saus al roerend binden.
Laat het gerecht met deksel op de pan nog ongeveer 25 min. zachtjes stoven.
Voeg eventueel nog iets water toe.
Garneer met de peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst