Recept
« Terug naar recepten
Kalfsvlees in Marsala
PT30M
Kalfsvlees in Marsala
Een heerlijk kalfsvlees in marsala recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
335 kCal energie
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Tip culinair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsvlees in Marsala te bereiden
Klop het vlees tussen palsticfolie dunner en wentel de plakjes door de bloem.
Verhit de boter in een wijde braadpan en bak de lapjes vlees aan beide kanten mooi bruin.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Schuif het vlees iets aan de kant, voeg in beetjes de wijn toe en laat de saus al roerend binden.
Laat het gerecht met deksel op de pan nog ongeveer 25 min. zachtjes stoven.
Voeg eventueel nog iets water toe.
Garneer met de peterselie.
Verhit de boter in een wijde braadpan en bak de lapjes vlees aan beide kanten mooi bruin.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Schuif het vlees iets aan de kant, voeg in beetjes de wijn toe en laat de saus al roerend binden.
Laat het gerecht met deksel op de pan nog ongeveer 25 min. zachtjes stoven.
Voeg eventueel nog iets water toe.
Garneer met de peterselie.