KookJij

Kalkoenhaas met walnoten en champignons

Een heerlijk kalkoenhaas met walnoten en champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Afgekeken bij een vriendin en een beetje aangepast.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenhaas met walnoten en champignons te bereiden

-De roomboter smelten in een braadpan en de kalkoenhaas rondom bruin bakken op middelhoog vuur. (10 minuutjes)
-Champignons, uitje en de helft van de walnoten toevoegen en even meebakken. (5 minuutjes)
-De crème fraîche erbij doen en het bouillonblokje erboven verkruimelen, goed doorroeren.
-Met de deksel op de pan op laag vuur ± 10 minuten goed laten doorwarmen.
-Als laatste de peterselie erdoor roeren en afkruiden met peper.
-Serveren met de andere helft van de walnoten erover gestrooid.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Lekker met spruitjes en krieltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Sofie

Sofie zegt:
Het is echt verrukkelijk.
Restaurant waardig.
bengel6300

bengel6300 zegt:
Hey Monique dat ziet er lekker uit zal het eens uitproberen. Smakelijk zou zeggen!!!!!;)