Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenhaas met walnoten en champignons
PT30M
Kalkoenhaas met walnoten en champignons
Een heerlijk kalkoenhaas met walnoten en champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Afgekeken bij een vriendin en een beetje aangepast.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenhaas met walnoten en champignons te bereiden
-De roomboter smelten in een braadpan en de kalkoenhaas rondom bruin bakken op middelhoog vuur. (10 minuutjes)
-Champignons, uitje en de helft van de walnoten toevoegen en even meebakken. (5 minuutjes)
-De crème fraîche erbij doen en het bouillonblokje erboven verkruimelen, goed doorroeren.
-Met de deksel op de pan op laag vuur ± 10 minuten goed laten doorwarmen.
-Als laatste de peterselie erdoor roeren en afkruiden met peper.
-Serveren met de andere helft van de walnoten erover gestrooid.
-Champignons, uitje en de helft van de walnoten toevoegen en even meebakken. (5 minuutjes)
-De crème fraîche erbij doen en het bouillonblokje erboven verkruimelen, goed doorroeren.
-Met de deksel op de pan op laag vuur ± 10 minuten goed laten doorwarmen.
-Als laatste de peterselie erdoor roeren en afkruiden met peper.
-Serveren met de andere helft van de walnoten erover gestrooid.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Lekker met spruitjes en krieltjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
Sofie zegt:
Restaurant waardig.