Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenlapjes met salie en ratatouille
PT45M
Kalkoenlapjes met salie en ratatouille
Een heerlijk kalkoenlapjes met salie en ratatouille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenlapjes met salie en ratatouille te bereiden
Spoel de selder, schil de wortelen. Snij ze beide in kleine blokjes. Stoof kort aan in 2 el olijfolie. Voeg de paprika en de tomatenpuree toe, roer om en blus met wijn. Kruid met peper en zout en laat afgedekt 8 minuten stoven.
Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze in 2 el olijfolie aan beide kanten goudbruin. Haal de blaadjes salie van de takjes en leg ze de laatste minuut bij in de pan, zodat ze hun smaak kunnen afgeven.
Meng de gehakte peterselie door de groenten, breng op smaak met peper en zout en serveer ze bij de kalkoenlapjes.
Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze in 2 el olijfolie aan beide kanten goudbruin. Haal de blaadjes salie van de takjes en leg ze de laatste minuut bij in de pan, zodat ze hun smaak kunnen afgeven.
Meng de gehakte peterselie door de groenten, breng op smaak met peper en zout en serveer ze bij de kalkoenlapjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
Wat betekent 1KL in je recept? Die maat is in Canada onbekend. Wat voor een soort lepel moet dat zijn?
Anna zegt:
1 kl betekent 1 koffielepel. Kun je vergelijken met een grote theelepel of dessertlepel;);)
Groetjes,
Anna.:D