Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenrolletjes met creoolse vulling
PT40M
Kalkoenrolletjes met creoolse vulling
Een heerlijk kalkoenrolletjes met creoolse vulling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenrolletjes met creoolse vulling te bereiden
Snijd de rolletjes in plakjes en serveer als borrelhapje.
Snijd de perzik in kleine blokjes. Verhit een ruime pan en laat hier 25 g. boter in uitbruisen. Bak de ui hierin glazig en laat deze afkoelen.
Voeg de ui aan het gehakt toe evenals de overige ingredinten. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Klop de kalkoenplakjes tussen plasticfolie goed plat en leg ze op het werkvlak. Bestrijk deze vervolgens met het gehaktmengsel en rol stevig op. Bind de rolletjes dicht met keukentouw.
Verhit de overige boter en bak hierin de rolletjes op niet te hoog vuur in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Serveer direct met chilisaus, sla en rijst.
Snijd de perzik in kleine blokjes. Verhit een ruime pan en laat hier 25 g. boter in uitbruisen. Bak de ui hierin glazig en laat deze afkoelen.
Voeg de ui aan het gehakt toe evenals de overige ingredinten. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Klop de kalkoenplakjes tussen plasticfolie goed plat en leg ze op het werkvlak. Bestrijk deze vervolgens met het gehaktmengsel en rol stevig op. Bind de rolletjes dicht met keukentouw.
Verhit de overige boter en bak hierin de rolletjes op niet te hoog vuur in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Serveer direct met chilisaus, sla en rijst.