Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenschnitzel met paprika en ui
PT45M
Kalkoenschnitzel met paprika en ui
Een heerlijk kalkoenschnitzel met paprika en ui recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenschnitzel met paprika en ui te bereiden
Maak de paprika`s schoon verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukjes, Pel de uien en snijd ze in grove stukken. Braad de schnitzels in een pan aan bijde zijden in 2 el olie. Breng de schnitzels op smaak met zout en peper en haal ze uit de pan. Bak de ui en de paprika in het hete braadvet. Bruineer de bloem even mee. Voeg 375 ml water toe en roer het samen met de crème fraïche en het bouillonblokje goed door. Breng deze saus aan de kook en laat hem even sudderen. Maak de oregano schoon, leg een beetje apart voor de garnering en hak de rest fijn. Roer de oregano door de saus. Breng de saus op smaak met zout en peper en paprikapoeder.. Vet een ovenschaal in met boter en leg de schnitzels erin. Giet de saus over de schnitzels en strooi de kaas er overheen c,a, 15 min in een voorverwarmde oven op 200 graden. Garneer het gerecht met de oregano.