Recept
« Terug naar recepten
Kaneel pannekoeken
PT30M
Kaneel pannekoeken
Een heerlijk kaneel pannekoeken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
raoul van de rijt
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Raoul van de Rijt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaneel pannekoeken te bereiden
Breng alle ingredienten in een kom en roer met de garde tot een goed glad beslag. Zet de pan op het vuur en laat een beetje boter in de pan smelten. Zorg dat de boter goed is verspreid. Giet nu voorzichtig wat deeg in de pan zodat de pannekoek een paar millimeter dik is. Zodra de pannekoek loslaat (of niet meer glanst van de bovenkant) dan de pannekoek omdraaie. De pannekoek van het vuur halen als ie goed doorbakken is.
G. Lemmens zegt: