KookJij

Kaneel pannekoeken

Een heerlijk kaneel pannekoeken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Raoul van de Rijt
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaneel pannekoeken te bereiden

Breng alle ingredienten in een kom en roer met de garde tot een goed glad beslag. Zet de pan op het vuur en laat een beetje boter in de pan smelten. Zorg dat de boter goed is verspreid. Giet nu voorzichtig wat deeg in de pan zodat de pannekoek een paar millimeter dik is. Zodra de pannekoek loslaat (of niet meer glanst van de bovenkant) dan de pannekoek omdraaie. De pannekoek van het vuur halen als ie goed doorbakken is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

G. Lemmens

G. Lemmens zegt:
Goed en duidelijk recept. De variatie met kaneel voegt juist dat beetje extra toe aan de smaak!
naggeris

naggeris zegt:
Becel maakt géén boter, wel margarine, zo duur dat boter een heerlijk alternatief is.:D