Recept
« Terug naar recepten
Kantonese kip met bimi
PT25M
Kantonese kip met bimi
Dit gerecht is rijk aan smaken door de 5 kruiden poeder, honing en oestersaus.
Door de kool kort te wokken blijft hij lekker knapperig.
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
575 kCal energie
30 Gram eiwit
19 Gram vet
68 Gram koolhydraten
30 Gram eiwit
19 Gram vet
68 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
allerhanden albert hein
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kantonese kip met bimi te bereiden
- Kook de mie volgens aanwijzingen op de verpakking en spoel na met koud water.
- Snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de kip in stukken.
- Verhit de olie in een wok en voeg de kip, knoflook, 5 kruidenpoeder en honing toe.
- Bak 5 minuten al omscheppend op hoog vuur.
- Voeg de oestersaus, bimi en kool toe en bak 6 minuten mee.
- Voeg de mie toe en verwarm nog 2 minuten.
- Bestrooi met de noten en serveer.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Doe er eventueel nog een ui door en een schep sambal of een Spaanse peper.
Tanja Hermens zegt:
Je recept van de Gado Gado kreeg ik niet geopend helaas. In plaats daarvan kreeg ik lijsten van de meest geliefde recepten (of zoiets)