KookJij

Karamel-aardappelen

Een heerlijk karamel-aardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Bert Allers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Karamel-aardappelen te bereiden

Het is het gemakkelijkste als je de aardappelen voor het koken in gelijke grootte snijd.
Spoel de gekookte aardappelen af met water en dep ze droog met keukenpapier.
Verwarm een pan (medium hitte)en laat daarin de suiker karameliseren.
Zo gauw de boter bruin begint te worden, de boter toevoegen en goed roeren.
Zet de warmtebron laag en rol de aardappelen in het mengsel zodat ze een egaal karamellaagje krijgen.
Warm serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst