KookJij

Kerrie benggala eieren

Een heerlijk kerrie benggala eieren recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: indische kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kerrie benggala eieren te bereiden

Bak de kruiden met 1 ui in de olie bruin.
Bak de eieren hierin aan.
Meng de mosterd met 1 kopje van de hoeveelheid santen.
Doe dit mengsel met de sereh, de andere ui, kruidnagelen en het zout bij het eiermengsel.
Laat dit koken en voeg dan op laag vuur de rest van de santen toe, terwijl u blijft roeren.
Als de saus dik is geworden, is het gerecht klaar.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst