Recept
« Terug naar recepten
Kerrie benggala eieren
PT30M
Kerrie benggala eieren
Een heerlijk kerrie benggala eieren recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
indische kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kerrie benggala eieren te bereiden
Bak de kruiden met 1 ui in de olie bruin.
Bak de eieren hierin aan.
Meng de mosterd met 1 kopje van de hoeveelheid santen.
Doe dit mengsel met de sereh, de andere ui, kruidnagelen en het zout bij het eiermengsel.
Laat dit koken en voeg dan op laag vuur de rest van de santen toe, terwijl u blijft roeren.
Als de saus dik is geworden, is het gerecht klaar.
Bak de eieren hierin aan.
Meng de mosterd met 1 kopje van de hoeveelheid santen.
Doe dit mengsel met de sereh, de andere ui, kruidnagelen en het zout bij het eiermengsel.
Laat dit koken en voeg dan op laag vuur de rest van de santen toe, terwijl u blijft roeren.
Als de saus dik is geworden, is het gerecht klaar.