KookJij

Kerriesoep

Een heerlijk kerriesoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kerriesoep te bereiden

In een pan de boter smelten en hierin gedurende enige tijd ui, kerrie en Spaanse peper zachtjes fruiten.
Dan bloem toevoegen en langzamerhand de bouillon.
De soep ± 10 minuten goed laten doorkoken, vervolgens zeven en afmaken met de gekookte melk en de eierdooiers.
Bij deze soep kunnen gepresenteerd worden dobbelsteentjes gefruit brood, stukjes harde eieren of kleine balletjes gebraden kippengehakt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst