Recept
« Terug naar recepten
Kerriesoep met surimi
PT15M
Kerriesoep met surimi
Een heerlijk kerriesoep met surimi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kerriesoep met surimi te bereiden
De boter verhitten en als er geen bruisbellen meer verschijnen de kerrie toevoegen. Even laten bakken. De bloem toevoegen en op zacht vuur even gelegenheid geven om te garen. Na enkele minuten beetje bij beetje de bouillon toevoegen. Steeds goed de klontjes wegroeren. Als alle bouillon is gebruikt de peterselie toevoegen en het vuur uit zetten. De surimi snijden en een paar stukjes apart houden voor de garnering. Soep in scheppen en een hoopje surimi in het midden van de soep leggen. Hierop een theelepeltje crème fraiche lepelen en afmaken door de achtergehouden surimi erop te leggen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
riet vloemans zegt:
joelle boekweit zegt:
ik vind het echt leuk want ik heb nou gewonnen en als ik het steeds een beetje verbeter dan zet ik het hierop dan kan iedereen het vinden!!
vriendelijke groet
joelle boekweit
ik doe de opleiding Horeca en Toerisme:)
Tania zegt:
joelle zegt:
ik ben door gegaan naar skills tallent maar daar ben ik helaas 2de geworden dus ik ga niet door naar ahoy.
maar toch wel leuk dat ik deze soep had dan weten de mensen dat het een goeie soep is.
ik zal even uitleggen wat skills talents is.
`dat is een kook wedstrijd doe je dan eerst op je school en dan ga je door naar skills talents en dan ga je tegen andere scholen en dan kan je eerste 2de of 3de worden ik werd helaas 2de met mijn groepje.
maar toch bedank!!
Groetjes joelle:)