Recept
« Terug naar recepten
Kersentaart
PT5M
Kersentaart
Een heerlijk kersentaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne Verbeek
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kersentaart te bereiden
Biscuit verkruimelen, roomboter erdoorheen roeren. Goed aandrukken en opstijven in de koelkast.
Ondertussen jam, Monchou, suiker en vanilliesuiker goed door elkaar roeren. Slagroom niet te stijf kloppen. Door elkaar mengen en op de bodem doen.
Daarna 1 blik kersenvulling erop.
Dit minimaal 3 uur in de koelkast laten opstijven.
Ondertussen jam, Monchou, suiker en vanilliesuiker goed door elkaar roeren. Slagroom niet te stijf kloppen. Door elkaar mengen en op de bodem doen.
Daarna 1 blik kersenvulling erop.
Dit minimaal 3 uur in de koelkast laten opstijven.