KookJij

Kersentaart

Een heerlijk kersentaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kersentaart te bereiden

Biscuit verkruimelen, roomboter erdoorheen roeren. Goed aandrukken en opstijven in de koelkast.
Ondertussen jam, Monchou, suiker en vanilliesuiker goed door elkaar roeren. Slagroom niet te stijf kloppen. Door elkaar mengen en op de bodem doen.
Daarna 1 blik kersenvulling erop.
Dit minimaal 3 uur in de koelkast laten opstijven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst