Recept
« Terug naar recepten
Kersentaart
PT20M
Kersentaart
Een heerlijk kersentaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kersentaart te bereiden
De boter zacht roeren en biskwie fijn maken en vermengen met de boter.
Een springvorm invetten daarna het boter-biskwiemengsel in de springvorm doen.
De witte basterdsuiker met monchou-kaas mengen, de slagroom bijna stijf kloppen en onder de kaas en basterdsuiker doen.
Dit mengsel over het biskwiegebak strijken.
De vlaaivulling erook over doen en dan laten opstijven in de ijskast.
Een springvorm invetten daarna het boter-biskwiemengsel in de springvorm doen.
De witte basterdsuiker met monchou-kaas mengen, de slagroom bijna stijf kloppen en onder de kaas en basterdsuiker doen.
Dit mengsel over het biskwiegebak strijken.
De vlaaivulling erook over doen en dan laten opstijven in de ijskast.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Fendy Hansen zegt:
Lia Olthof zegt:
y.frencken zegt:
Annekoken zegt: