KookJij

Kersentaartjes

Een heerlijk kersentaartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kersentaartjes te bereiden

Vet een braadslee in met wat boter. Bestuif hem met wat bloem en laat de kersen uitlekken.Roer de zachte boter de 250 gr suiker de vanillesuiker en een snufje zout tot een crème. Roer vervolgens de eieren erdoorheen. Mix het bakpoeder met de bloem en roer het in porties door de crème. Verdeel het deeg over de braadslede en leg de kersen hierop. Bak de taart in ongeveer 10 min in een voorverwarmde oven op 175 graden. Bestrooi hem vervolgens met 4 el suiker en het amandelschaafsel en bak hem nog eens 20 min af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

witnie

witnie zegt:
Lijkt me lekker:p:p
Iris&Corinne

Iris&Corinne zegt:
super easy! ;)
en ook nog is suuperlekker!
we hebben ervan genoten!
Britt

Britt zegt:
maar moeilijk om te maken makkelijker beschrijven mag wel
Britt

Britt zegt:
ik vind het heerlijke taartjes;)