Recept
« Terug naar recepten
Kerstpasta met kip en gorgonzolasaus
PT30M
Kerstpasta met kip en gorgonzolasaus
Heerlijke Kerstpasta met kip en gorgonzolasaus
Bereiding
Hoe Kerstpasta met kip en gorgonzolasaus te bereiden
Oven op 200 °C voorverwarmen. Tomaten schoonmaken, halveren en in ovenschaal leggen. Korsten van brood snijden en brood (eventueel in keukenmachine) verkruimelen. Peterselie fijnknippen en door broodkruim mengen. Broodkruim over tomaten verdelen en met 3 el olie besprenkelen. Tomaten in midden van oven 15 min. bakken. Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilets met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilet in 12 min. gaar en bruin bakken. In steelpan creme fraiche met gorgonzola laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met saus, kipfilet en tomaten serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
marijke zegt:
kooktan zegt:
Judith zegt:
enilorac zegt: