KookJij

Kip bitki

Een heerlijk kip bitki recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Polen
Keuken: Europese
Bron: marc de pester
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip bitki te bereiden

Smelt de boter en bak de champignons tot het vocht verdampt is.Laat ze afkoelen.Meng het gehakt met de champignons,nootmuskaat,eidooers,zout en peper.Klop de eiwitten stijf.Roer eerst de ene helft door het kipmengsel,dan de andere helft van de eiwitten.Maak 12 kroketjes van het mengsel en wentel ze door de bloem,dan door losgeklopt ei en daarna door het paneermeel.Verhit de olie en bak de bitki goudbruin in 10 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst