Recept
« Terug naar recepten
Kip-kerriesalade met bleekselderij en appel
PT30M
Kip-kerriesalade met bleekselderij en appel
Een heerlijk kip-kerriesalade met bleekselderij en appel recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anja Dijkstra
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip-kerriesalade met bleekselderij en appel te bereiden
Grill de kipfilet en laat hem afkoelen. Snij de kipfilet vervolgens in blokjes.
Was de bleekselderij, maak hem schoon en snijd hem in kleine stukjes.
Schil de appel en snijd deze ook in blokjes.
Meng de light-mayonaise met de kerriepoeder.Vind je het sausje nog iets te weinig of te dik, voeg dan een klein beetje magere melk toe.
Doe alle ingrediënten in een schaal en meng ze goed door elkaar. Eet smakelijk.
Was de bleekselderij, maak hem schoon en snijd hem in kleine stukjes.
Schil de appel en snijd deze ook in blokjes.
Meng de light-mayonaise met de kerriepoeder.Vind je het sausje nog iets te weinig of te dik, voeg dan een klein beetje magere melk toe.
Doe alle ingrediënten in een schaal en meng ze goed door elkaar. Eet smakelijk.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
antonpieck zegt:
menj zegt:
Was erg lekker!!! Volgende keer ga het ook klaarmaken met pitten of walnoot:p
Groetjes Marja
Liske zegt: