Recept
« Terug naar recepten
Kip-mangosalade ( Mong Gua Sah Lut )
PT20M
Kip-mangosalade ( Mong Gua Sah Lut )
Een heerlijk kip-mangosalade ( mong gua sah lut ) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
A Kluijt
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
190 kCal energie
17 Gram eiwit
9 Gram vet
10 Gram koolhydraten
17 Gram eiwit
9 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Aziatisch koken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip-mangosalade ( Mong Gua Sah Lut ) te bereiden
Alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje door elkaar roeren tot de suiker is opgelost. Tot gebruik goed afgesloten in de koelkast zetten.
Kip, mango, kom kommer, bleekselderij, bosuitjes, appel en stemgember in een grote schaal door elkaar scheppen.
Dressing erbij gieten en alle ingrediënten nog een keer goed omscheppen.
De salade op een schaal leggen en bestrooien met de geroosterde sesamzaadjes. Op kamertemperatuur serveren.
Kip, mango, kom kommer, bleekselderij, bosuitjes, appel en stemgember in een grote schaal door elkaar scheppen.
Dressing erbij gieten en alle ingrediënten nog een keer goed omscheppen.
De salade op een schaal leggen en bestrooien met de geroosterde sesamzaadjes. Op kamertemperatuur serveren.