Recept
« Terug naar recepten
Kip met een Mexicaans tintje
PT20M
Kip met een Mexicaans tintje
Een heerlijk kip met een mexicaans tintje recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Zelf verzonnen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met een Mexicaans tintje te bereiden
Snij de kipfilet, de prei en paprika in kleine stukjes. Snij de champignons in vieren of in schijfjes.
Bak de kipfilet 5 min. in wat margarine, voeg daarna de prei en paprika toe en bak nog 2 min. Daarna de champignons toevoegen en 2 minuten meebakken. En tot slot het zakje Fajita Seasoning Mix, het water en de kaas toevoegen. Nog 2 minuten laten pruttelen met de deksel op de pan.
Lekker met gekookte rijst.
Bak de kipfilet 5 min. in wat margarine, voeg daarna de prei en paprika toe en bak nog 2 min. Daarna de champignons toevoegen en 2 minuten meebakken. En tot slot het zakje Fajita Seasoning Mix, het water en de kaas toevoegen. Nog 2 minuten laten pruttelen met de deksel op de pan.
Lekker met gekookte rijst.
Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)
Ik wilde eigenlijk wraps maken, maar alle wraps zaten kapot in de verpakking. Met wat extra water en wat rijst heb ik er dit gerecht van gemaakt.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
martha zegt:
Yvonne zegt:
Ik heb het zakje speciaal mee op de foto gezet. Achterop de verpakking van de wraps stond de beschrijving met o.a. dit zakje kruiden.
hns zegt:
martha zegt:
groetjes martha.
Arts Chantal zegt: