Lekker en pittig.
In plaats van jalapeñopepers kun je andere pepers nemen, met of zonder zaadjes. Je hebt ook pepertjes in potten, vrij makkelijk mee te werken, maar ze zijn niet overal verkrijgbaar. Met wat sambal kan het ook, de smaak is dan wel wat anders.
Recept
« Terug naar recepten
Kip met jalapeñopepers en roomkaas
PT40M
Kip met jalapeñopepers en roomkaas
Een heerlijk kip met jalapeñopepers en roomkaas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Every Day with Rachael Ray
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met jalapeñopepers en roomkaas te bereiden
Oven op 200 gr C
De jalapeñopepers indien nodig heel fijn snijden.
Uit pot eerst uit laten lekken.
Meng de pepers met de roomkaas.
Duw en verdeel het mengsel met behulp van een lepeltje of mes onder de huid van de kippenstukken.
Bestrooi de buitenkant met zout en peper.
Leg bakpapier op de bakplaat, leg de bouten erop en schuif de plaat in de oven, ong voor 30 a 35 minuten tot de kip gaar en krokant is.
De jalapeñopepers indien nodig heel fijn snijden.
Uit pot eerst uit laten lekken.
Meng de pepers met de roomkaas.
Duw en verdeel het mengsel met behulp van een lepeltje of mes onder de huid van de kippenstukken.
Bestrooi de buitenkant met zout en peper.
Leg bakpapier op de bakplaat, leg de bouten erop en schuif de plaat in de oven, ong voor 30 a 35 minuten tot de kip gaar en krokant is.
derbyke zegt:
Ben geen fotomodel dus mijn woefkes nemen mijn plaats in ;)