KookJij

Kip met ketjap

Een heerlijk kip met ketjap recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie: ? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Suriname
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip met ketjap te bereiden

Kip:
1.Doe de Ketjap en de knoflook in kleine stukjes gesneden in een schaal.
2.Snijd de kip in reepjes.
3. roer dit een paar keer goed door.
4. dek het af en zet het 10 a 15 min in de koelkast.
5. braad vervolgens de kip gaar.
6. voeg de paprika's toe (in kleine stukjes gesneden.
(voeg geen extra zout of peper toe!!!)

Rijst:
1. volg de verpakking

Sate:
1. doe wat sate saus in een pan en kook water.
2. doe wat gekookt water in de pan en zet het gas vervolgens aan en blijf roeren.
3. vervolgens doe je er een beetje aromat, scheutje ketjap en knoflook (naar smaak) toe (dit hoeft niet maar is een tip.

Variatie:
kook er een zakje kip kruiden bij voor nasi of dergelijke. De kip kan je ook afwisselen met varkensvlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Stephanie

Stephanie zegt:
Ga het vandaag eens proberen, ben benieuwd, maar 't lijkt me erg lekker!!!:)