Recept
« Terug naar recepten
Kip met witloof- en aardappelsalade, dille en noten
PT30M
Kip met witloof- en aardappelsalade, dille en noten
Een heerlijk kip met witloof- en aardappelsalade, dille en noten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met witloof- en aardappelsalade, dille en noten te bereiden
- Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Verwijder het harde, bittere stukje van het witloof en snipper de stronkjes in dunne reepjes.
- Giet de aardappelen af, laat ze even uitlekken, besprenkel ze met olijfolie en schep die er goed door. Bak ze kort in de pan tot ze helemaal gaar zijn. Kruid met zout en peper en meng ze dan met het gesnipperde witloof, de dille en de gehakte noten. Breng op smaak met de azijn, zout en peper.
- Verhit 1 el olie in een braadpan en bak de kipfilets. Kruid met zout en peper, snij in plakken en dien op met de witloof-aardappelsalade.