KookJij

Kip met witloof- en aardappelsalade, dille en noten

Een heerlijk kip met witloof- en aardappelsalade, dille en noten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip met witloof- en aardappelsalade, dille en noten te bereiden

  1. Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Verwijder het harde, bittere stukje van het witloof en snipper de stronkjes in dunne reepjes.
  2. Giet de aardappelen af, laat ze even uitlekken, besprenkel ze met olijfolie en schep die er goed door. Bak ze kort in de pan tot ze helemaal gaar zijn. Kruid met zout en peper en meng ze dan met het gesnipperde witloof, de dille en de gehakte noten. Breng op smaak met de azijn, zout en peper.
  3. Verhit 1 el olie in een braadpan en bak de kipfilets. Kruid met zout en peper, snij in plakken en dien op met de witloof-aardappelsalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst