Recept
« Terug naar recepten
Kip of varkensfilet met bloemkool en mosterdkaas
PT25M
Kip of varkensfilet met bloemkool en mosterdkaas
Een heerlijk kip of varkensfilet met bloemkool en mosterdkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jan vogelzang
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip of varkensfilet met bloemkool en mosterdkaas te bereiden
Aardappelen met een laagje water met zout gaar koken in 10 - 12 min.
Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen.
In ruimkokent water met wat zout in 8 - 10 min. gaar koken en afgieten
Uien pellen en in ringen snijden.
(olijf)olie verhitten in een koekenpan.
Hierin de uiringen cirka 3 min. bakken.
Nu de kip of varkensfilets er bij doen en aan elke zijde zo 4 min bakken
Ondertussen de kaassaus bereiden volgens verpakking.
Mosterd en suiker toe voegen en zo 1 min. mee laten warmen.
Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen .
Mosterdkaassaus over de bloemkool schenken en garneren met peterselie
En filets er bij leggen
Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen.
In ruimkokent water met wat zout in 8 - 10 min. gaar koken en afgieten
Uien pellen en in ringen snijden.
(olijf)olie verhitten in een koekenpan.
Hierin de uiringen cirka 3 min. bakken.
Nu de kip of varkensfilets er bij doen en aan elke zijde zo 4 min bakken
Ondertussen de kaassaus bereiden volgens verpakking.
Mosterd en suiker toe voegen en zo 1 min. mee laten warmen.
Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen .
Mosterdkaassaus over de bloemkool schenken en garneren met peterselie
En filets er bij leggen
Jasmine zegt: