KookJij

Kip of varkensfilet met bloemkool en mosterdkaas

Een heerlijk kip of varkensfilet met bloemkool en mosterdkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip of varkensfilet met bloemkool en mosterdkaas te bereiden

Aardappelen met een laagje water met zout gaar koken in 10 - 12 min.
Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen.
In ruimkokent water met wat zout in 8 - 10 min. gaar koken en afgieten
Uien pellen en in ringen snijden.
(olijf)olie verhitten in een koekenpan.
Hierin de uiringen cirka 3 min. bakken.
Nu de kip of varkensfilets er bij doen en aan elke zijde zo 4 min bakken
Ondertussen de kaassaus bereiden volgens verpakking.
Mosterd en suiker toe voegen en zo 1 min. mee laten warmen.
Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen .
Mosterdkaassaus over de bloemkool schenken en garneren met peterselie
En filets er bij leggen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jasmine

Jasmine zegt:
Wat leuk dat je hier ook bent Jan. Ken je nog van Smulweb. Je recept was trouwens heerlijk.