Recept
« Terug naar recepten
Kip-pastasalade
PT30M
Kip-pastasalade
Een heerlijk kip-pastasalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kip-pastasalade te bereiden
1. Kook de pasta in ruim licht gezouten water al dente.
2. Giet de pasta af en spoel hem langdurig af met koud water. Doe hem in een kom en roer de pesto en olijfolie erdoor.
3. Snijd de bovenkant van de tomaat kruislings in en dompel hem 30 sec. in kokend water. Het velletje kan er nu gemakkelijk af getrokken worden. Snijd de tomaat in kleine blokjes.
4. Voeg de tomaat en olijven toe aan de pasta. Snijd de sperziebonen in stukjes van 3-4 cm. Voeg bonen, kip en zout en peper toe. Meng alles voorzichtig en schep het in een schaal. Garneer met basilicum en serveer.
2. Giet de pasta af en spoel hem langdurig af met koud water. Doe hem in een kom en roer de pesto en olijfolie erdoor.
3. Snijd de bovenkant van de tomaat kruislings in en dompel hem 30 sec. in kokend water. Het velletje kan er nu gemakkelijk af getrokken worden. Snijd de tomaat in kleine blokjes.
4. Voeg de tomaat en olijven toe aan de pasta. Snijd de sperziebonen in stukjes van 3-4 cm. Voeg bonen, kip en zout en peper toe. Meng alles voorzichtig en schep het in een schaal. Garneer met basilicum en serveer.