Recept
« Terug naar recepten
Kip-reepjes met Raita
PT45M
Kip-reepjes met Raita
Een heerlijk kip-reepjes met raita recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Hong Kong : familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip-reepjes met Raita te bereiden
KIP
1).Voeg bij elkaar de olie, 5 spices kruiden gemberstroop, paprikapoeder, sambal, peper en zout en doe daarin om te marineren gedurende 15 minuten de reepjes kipfilet
. Roer een paar maal om.
2).Intussen de uitjes en knoflook in een minimaal beetje rijstolie even aanschroeien.
3).Doe nu Kip en marinade in de wok en bak het geheel bruin en gaar.
4).Voor de RAITA doen we alles door elkaar en mengen dat goed. We zetten dat koud weg.
1).Voeg bij elkaar de olie, 5 spices kruiden gemberstroop, paprikapoeder, sambal, peper en zout en doe daarin om te marineren gedurende 15 minuten de reepjes kipfilet
. Roer een paar maal om.
2).Intussen de uitjes en knoflook in een minimaal beetje rijstolie even aanschroeien.
3).Doe nu Kip en marinade in de wok en bak het geheel bruin en gaar.
4).Voor de RAITA doen we alles door elkaar en mengen dat goed. We zetten dat koud weg.