KookJij

Kipbrochette, gekarameliseerde appelen, room met Brune de Val-Dieu

Een heerlijk kipbrochette, gekarameliseerde appelen, room met brune de val-dieu recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: paysdeherve.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipbrochette, gekarameliseerde appelen, room met Brune de Val-Dieu te bereiden

Schil de appelen en snij ze in 8 stukken. Deel elke filet in vier stukken.
Wissel de stukken af op een brochettespies. Laat de bouillon van gevogelte half indikken, samen met de Brune de Val-Dieu en de fijngehakte sjalot.
Voeg de room toe en laat opnieuw indikken. De Herve laten smelten en kruiden.
Laat de brochettes bruin worden en plaats ze 5 minuten in de oven aan 180°. Zodra ze gaar zijn, de stroop toevoegen om te karameliseren. Leg de brochettes op een bord en overgiet ze met de saus met de zachte Hervekaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst