Recept
« Terug naar recepten
Kipbrochette, gekarameliseerde appelen, room met Brune de Val-Dieu
PT35M
Kipbrochette, gekarameliseerde appelen, room met Brune de Val-Dieu
Een heerlijk kipbrochette, gekarameliseerde appelen, room met brune de val-dieu recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
paysdeherve.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipbrochette, gekarameliseerde appelen, room met Brune de Val-Dieu te bereiden
Schil de appelen en snij ze in 8 stukken. Deel elke filet in vier stukken.
Wissel de stukken af op een brochettespies. Laat de bouillon van gevogelte half indikken, samen met de Brune de Val-Dieu en de fijngehakte sjalot.
Voeg de room toe en laat opnieuw indikken. De Herve laten smelten en kruiden.
Laat de brochettes bruin worden en plaats ze 5 minuten in de oven aan 180°. Zodra ze gaar zijn, de stroop toevoegen om te karameliseren. Leg de brochettes op een bord en overgiet ze met de saus met de zachte Hervekaas.
Wissel de stukken af op een brochettespies. Laat de bouillon van gevogelte half indikken, samen met de Brune de Val-Dieu en de fijngehakte sjalot.
Voeg de room toe en laat opnieuw indikken. De Herve laten smelten en kruiden.
Laat de brochettes bruin worden en plaats ze 5 minuten in de oven aan 180°. Zodra ze gaar zijn, de stroop toevoegen om te karameliseren. Leg de brochettes op een bord en overgiet ze met de saus met de zachte Hervekaas.