KookJij

Kipcurry met rijst

Kipcurry met rijst
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Lidl receptkaart, klein huishouden
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipcurry met rijst te bereiden

  1. Snij de kip, uien en appels in stukjes: kip klein, uien en appels iets groter.
  2. Pel en snij de knoflook fijn.
  3. Bak de kipstukjes met zout en peper in de braadpan met vloeibare margarine, tot ze rondom bruin zijn.
  4. Haal ze vervolgens uit de pan en leg ze op een bord.
  5. Bak de uien in de pan tot ze glazig zijn.
  6. Voeg, op laag vuur, al roerend het water, de curry en de rest van de ingrediënten toe.
  7. Laat het geheel met het deksel op de pan ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
  8. Schep af en toe om tot de appel gaar is.
  9. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer samen met de kipcurry.
  10. Breng op smaak met zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst