Recept
« Terug naar recepten
Kipcurry met rijst
PT50M
Kipcurry met rijst
Kipcurry met rijst
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Lidl receptkaart, klein huishouden
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipcurry met rijst te bereiden
- Snij de kip, uien en appels in stukjes: kip klein, uien en appels iets groter.
- Pel en snij de knoflook fijn.
- Bak de kipstukjes met zout en peper in de braadpan met vloeibare margarine, tot ze rondom bruin zijn.
- Haal ze vervolgens uit de pan en leg ze op een bord.
- Bak de uien in de pan tot ze glazig zijn.
- Voeg, op laag vuur, al roerend het water, de curry en de rest van de ingrediënten toe.
- Laat het geheel met het deksel op de pan ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
- Schep af en toe om tot de appel gaar is.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer samen met de kipcurry.
- Breng op smaak met zout en peper.