Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet in een romige maar pittige kerriesaus
PT40M
Kipfilet in een romige maar pittige kerriesaus
Een heerlijk kipfilet in een romige maar pittige kerriesaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Mijn vriend Jiri
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet in een romige maar pittige kerriesaus te bereiden
Bak de kipblokjes aan in de boter en olie tot ze rondom goudbruin zijn. Voeg dan de ui, peper, knoflook en kerriepoeder toe en fruit dat even mee (ca een minuutje op niet te hoog vuur, mag niet verbranden). Doe er de bouillon en kokosmelk bij en breng dit tegen de kook. Laat een half uurtje op heel zacht vuur (sudderstand) zacht en gaar worden. Strooi op het einde de versgesneden kruiden erover en roer ze door de saus. Dan direct opdienen en lekker genieten van deze heerlijke schotel. Eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Erwin zegt:
slaatje zegt:
Tineke zegt:
Bedankt daarvoor!!