Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met Mascarpone
PT30M
Kipfilet met Mascarpone
Een heerlijk kipfilet met mascarpone recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 - 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met Mascarpone te bereiden
*Fruit de uien en de knoflook aan en bak dan de blokjes kip-
filet bruin en gaar en steek ze dan op een stokje.
*Rasp de appel in het limoensap en roer dan achtereenvolgens door de mascarpone de mayo,rode curry saus,de honing,de limoenrasp,de lenteuitejes de appelrasp in limoensap.
*Breng op smaak met peper uit de molen en evt.wat zout.
filet bruin en gaar en steek ze dan op een stokje.
*Rasp de appel in het limoensap en roer dan achtereenvolgens door de mascarpone de mayo,rode curry saus,de honing,de limoenrasp,de lenteuitejes de appelrasp in limoensap.
*Breng op smaak met peper uit de molen en evt.wat zout.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Gezond en pittig hapje om even een andere smaak in je mond te krijgen.
jolangel zegt: