KookJij

Kipfilet met rode currypasta

Een heerlijk kipfilet met rode currypasta recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 470 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipfilet met rode currypasta te bereiden

Bak 500 g kipfilet in reepjes in ± 4 min. rondom bruin in 2 el olie.
Blancheer of kook intussen de bonen
Schep het vlees uit de pan en bak 2 el gemberwortel in reepjes, 2 fijngesneden sjalotjes en 1 el Thaise rode currypasta 3 min. in het achtergebleven braadvet. Voeg 1½ dl kokosmelk, 400 g dunne sperziebonen en het vlees toe en laat 4-6 min. zachtjes stoven tot de bonen gaar zijn.
Breng op smaak met 1 el vissaus, 1 rode peper in reepjes, 4 lente-uitjes in ringen en 50 g pinda’s.
Serveer met gekookte witte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst