Recept
« Terug naar recepten
Kipmedaillons met een lintje
PT40M
Kipmedaillons met een lintje
Een heerlijk kipmedaillons met een lintje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anna Koudys
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kiprecepten.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipmedaillons met een lintje te bereiden
Bestrooi de kip aan 1 zijde met zout en peper, keer de kip om en leg de kip op de plank.
Maak het gehakt aan met het ei, de kruiden en het paneermeel.
Vorm hiervan balletjes, leg die op de kip en druk dit plat.
Verwarm de boter met de olie in de pan en bak hierin de kip.
Keer voorzichtig om met 2 lepels en bak de prei mee en voeg ook de tijm en de crème fraîche toe.
Sluit de pan en laat dit ca. 20 minuten garen.
Garneer met de prei en de noten.
Maak het gehakt aan met het ei, de kruiden en het paneermeel.
Vorm hiervan balletjes, leg die op de kip en druk dit plat.
Verwarm de boter met de olie in de pan en bak hierin de kip.
Keer voorzichtig om met 2 lepels en bak de prei mee en voeg ook de tijm en de crème fraîche toe.
Sluit de pan en laat dit ca. 20 minuten garen.
Garneer met de prei en de noten.