Recept
« Terug naar recepten
Kippenboutjes met rozemarijn
PT40M
Kippenboutjes met rozemarijn
Een heerlijk kippenboutjes met rozemarijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenboutjes met rozemarijn te bereiden
Bak de kippenboutjes in een beetje olijfolie goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Hak de ui, de knoflook en de rozemarijn fijn en voeg ze bij de kip. Voeg de fond bij de kip en laat even sudderen. Haal de kip uit de pan en bind de saus met een beetje roux. Breng op smaak met peper en zout. Bak de champignons en de tomaatjes in een beetje olijfolie en meng de scheuten erdoor. Serveer de kip met de saus en groenten.