Recept
« Terug naar recepten
Kippendijen uit de Slow Cooker4
PT420M
Kippendijen uit de Slow Cooker4
Een heerlijk kippendijen uit de slow cooker4 recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
420 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippendijen uit de Slow Cooker4 te bereiden
1).Leg de gesnipperde ui als een tapijtje op de bodem van de slow cooker pot en zet daarop de kippendijen.
2).Mik de rest van de ingrediënten in een kom, roer goed door en giet dat over de kippendijen in de slow cooker.
3).Doe het deksel op de slow cooker en zet hem aan op LAAG.
Na 7 - 8 uur is het gerecht klaar.
2).Mik de rest van de ingrediënten in een kom, roer goed door en giet dat over de kippendijen in de slow cooker.
3).Doe het deksel op de slow cooker en zet hem aan op LAAG.
Na 7 - 8 uur is het gerecht klaar.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Serveer er rijst bij of pasta en een groene salade.
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.