Recept
« Terug naar recepten
Kippenragout met groenten
PT30M
Kippenragout met groenten
Moet niet altijd vidé zijn!!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenragout met groenten te bereiden
- Snij de prei in ringen, de wortelen in dunne schijfjes en de broccoli in kleine roosjes.
- Snij de kippenfilet in blokjes, kruid met kipkruiden.
- Verhit de olijfolie en braad de kippenblokjes hierin gedurende 2 minuten.
- Voeg geperste knoflook, preiringen en spekblokjes toe, braad gedurende 1 minuut.
- Roer de bloem erdoor, laat even meebakken.
- Voeg wortels, broccoli, tomaten en gescheurde basilicum toe, giet bouillon erover.
- Breng het geheel op smaak met peper en zout en laat onder deksel 20 minuten onder deksel zacht koken.
- Dien op met rijst.