KookJij

Kippenragout met groenten

Moet niet altijd vidé zijn!!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippenragout met groenten te bereiden

  1. Snij de prei in ringen, de wortelen in dunne schijfjes en de broccoli in kleine roosjes.
  2.  Snij de kippenfilet in blokjes, kruid met kipkruiden.
  3. Verhit de olijfolie en braad de kippenblokjes hierin gedurende 2 minuten.
  4.  Voeg geperste knoflook, preiringen en spekblokjes toe, braad gedurende 1 minuut.
  5. Roer de bloem erdoor, laat even meebakken.
  6. Voeg wortels, broccoli, tomaten en gescheurde basilicum toe, giet bouillon erover.
  7. Breng het geheel op smaak met peper en zout en laat onder deksel 20 minuten onder deksel zacht koken.
  8.  Dien op met rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst