Recept
« Terug naar recepten
Kippenreepjes met groene pepersaus
PT60M
Kippenreepjes met groene pepersaus
Een heerlijk kippenreepjes met groene pepersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keueken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenreepjes met groene pepersaus te bereiden
Laat de kip 5 minuten bakken in de olie, op een hoog vuur. Doe de kruiden er op, haal de kip uit de pan en zet opzij.
Bak in dezelfde pan de uien op een matig vuur.
Voeg de whisky toe en flambeer.
Leg de kip terug in de pan en voeg de pepertjes en de bouillon toe.
Voeg niet alle bouillon in een keer toe, je kunt er later nog altijd wat bij voegen als je meer saus wil.
Laat de kip gaar worden.
Laat de saus binden met bisto, doe er wat room bij (op het gevoel).
Bak in dezelfde pan de uien op een matig vuur.
Voeg de whisky toe en flambeer.
Leg de kip terug in de pan en voeg de pepertjes en de bouillon toe.
Voeg niet alle bouillon in een keer toe, je kunt er later nog altijd wat bij voegen als je meer saus wil.
Laat de kip gaar worden.
Laat de saus binden met bisto, doe er wat room bij (op het gevoel).