Recept
« Terug naar recepten
Kipsalade met avocado
PT20M
Kipsalade met avocado
Een heerlijk kipsalade met avocado recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipsalade met avocado te bereiden
Kipfilets in lengte in repen snijden, repen halveren. Bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en reepjes kip in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. In schaal Italiaanse dressing, crème fraîche en zout en peper naar smaak door elkaar roeren. Avocado, tomaatjes en kip erdoor scheppen. Rockettsla langs rand van platte schaal verdelen. Kipsalade in midden scheppen en garneren met blaadjes basilicum.
P zegt: