Recept
« Terug naar recepten
Kipsalade met gebakken appel, groene selder en walnoten
PT30M
Kipsalade met gebakken appel, groene selder en walnoten
Zowel fris als lauwwarm te serveren, heerlijk met een donkerbruin broodje.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipsalade met gebakken appel, groene selder en walnoten te bereiden
- Snij de kipfilets in stukken en kruid het vlees met zout en gerookte paprika. Bak de kip even aan in wat olijfolie.
- Maak de dressing: meng de yoghurt met de mosterd, het citroensap en de gehakte dragonblaadjes en kruid met peper en zout.
- Maak de bladeren van de sla los. Snij de selder in blokjes. Bak de blokjes appel even aan in de boter. Meng door de sla, de kip en de blokjes selder en breng op smaak met de dressing. Versier met walnoten.