Recept
« Terug naar recepten
Kipsaté
PT20M
Kipsaté
Een heerlijk kipsaté recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
michelle de wit
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipsaté te bereiden
Snij het vlees in blokjes. Doe het knoflookteentje, djintanpoeder, bruine suiker, zout, scheutje ketjap en olie in een schaal en roer alles goed door elkaar.
Marineer de kipblokjes daarin enkele uren.
Rijg daarna de blokjes aan de satéstokjes en rooster ze op de barbeque of onder de grill.
Marineer de kipblokjes daarin enkele uren.
Rijg daarna de blokjes aan de satéstokjes en rooster ze op de barbeque of onder de grill.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
kokjan zegt: