KookJij

Kipsaté

Een heerlijk kipsaté recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipsaté te bereiden

Snij het vlees in blokjes. Doe het knoflookteentje, djintanpoeder, bruine suiker, zout, scheutje ketjap en olie in een schaal en roer alles goed door elkaar.
Marineer de kipblokjes daarin enkele uren.
Rijg daarna de blokjes aan de satéstokjes en rooster ze op de barbeque of onder de grill.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kokjan

kokjan zegt:
Prima recept: naast de sambal voeg ik er ook nog wat citroensap en verse gember (of gembersiroop) aan toe!
Tania

Tania zegt:
Om extra pittig te krijgen voeg je nog een half theelepeltje sambal toe. Lekker! :)groeten Tania
M. Dotinga

M. Dotinga zegt:
Ziet er erg lekker uit, ga het zeker proberen!:)