Recept
« Terug naar recepten
Kipsaucijsjes in pikante uiensaus
PT45M
Kipsaucijsjes in pikante uiensaus
Een heerlijk kipsaucijsjes in pikante uiensaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Mijn vriend Jiri
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipsaucijsjes in pikante uiensaus te bereiden
Bestrooi de saucijzen met de kipkruiden en laat even intrekken.
Verwarm de boter en olie en bak hier de saucijzen rondom bruin in aan. Haal ze uit de pan en houd warm onder alufolie op een bord.
Bak in het achtergebleven vocht de uien, pepertje, knoflook, tomatenpuree en trassie aan tot het geur gaat afgeven en ui zachter is en blus dan af met de bouillon en de kokosmelk, roer goed door. Leg de saucijzen in de saus en laat ze hier een half uurtje in gaarstoven. Strooi als laatste de peterselie of koriander erover en dan direct serveren. Eet smakelijk!
Verwarm de boter en olie en bak hier de saucijzen rondom bruin in aan. Haal ze uit de pan en houd warm onder alufolie op een bord.
Bak in het achtergebleven vocht de uien, pepertje, knoflook, tomatenpuree en trassie aan tot het geur gaat afgeven en ui zachter is en blus dan af met de bouillon en de kokosmelk, roer goed door. Leg de saucijzen in de saus en laat ze hier een half uurtje in gaarstoven. Strooi als laatste de peterselie of koriander erover en dan direct serveren. Eet smakelijk!
edelarosa zegt: