Recept
« Terug naar recepten
Klapper taart
PT70M
Klapper taart
Een heerlijk klapper taart recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Klapper taart te bereiden
Eigeel mengen met boter, suiker, vanille en meel.
Eiwitten stijf kloppen en er door spatelen.
Uitgelekte klapper voorzichtig er door mengen.
In de vorm doen.
In de oven bakken tot gaar, ongeveer 1 u. op 180 graden,
checken moet in ieder geval bruin zijn.
Afkoelen kan lauw warm gegeten worden of koud.
Eiwitten stijf kloppen en er door spatelen.
Uitgelekte klapper voorzichtig er door mengen.
In de vorm doen.
In de oven bakken tot gaar, ongeveer 1 u. op 180 graden,
checken moet in ieder geval bruin zijn.
Afkoelen kan lauw warm gegeten worden of koud.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Dit was 1 van de eerste taarten die ik bij m'n schoon familie kreeg, ben zelf een Drentse dus al die lekkere hapjes kende ik niet, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt!!!!!
Leen zegt: