KookJij

Klappertaart

Een heerlijk klappertaart recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Indonesische kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Klappertaart te bereiden

Eierdooiers mixen met suiker en boter,tot de boter opgelost is.Bloem,klapper en vanillesuiker toevoegen,eiwitten stijfkloppen en zachtjes door het mengsel spatelen.In een ovenvaste schaal doen en bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden,ongeveer 50 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Hoi Victor,
Daar kun je jezelf voor aanmelden. (klik linksonder op nieuwsbrief)
Fijne zondag nog!
Groetjes,
Anna
KookJij.:D
Victor Hoop

Victor Hoop zegt:
Graag de nieuwsbrief.
Roodbol

Roodbol zegt:
Heel goed!!maar dit is klapper cake.ipv Taart
John

John zegt:
Wat doe ik met de klapper en de melm,en wat is melm?