Recept
« Terug naar recepten
Klappertaart
PT80M
Klappertaart
Een heerlijk klappertaart recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Indonesische kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Klappertaart te bereiden
Eierdooiers mixen met suiker en boter,tot de boter opgelost is.Bloem,klapper en vanillesuiker toevoegen,eiwitten stijfkloppen en zachtjes door het mengsel spatelen.In een ovenvaste schaal doen en bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden,ongeveer 50 minuten.
Anna zegt:
Daar kun je jezelf voor aanmelden. (klik linksonder op nieuwsbrief)
Fijne zondag nog!
Groetjes,
Anna
KookJij.:D