Recept
« Terug naar recepten
Knapperige Aardappelpannekoekjes
PT15M
Knapperige Aardappelpannekoekjes
Een heerlijk knapperige aardappelpannekoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ineke Baayens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Low Budget
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige Aardappelpannekoekjes te bereiden
Aardappels schillen, daarna fijnraspen in een schaal aardappelrasp, ei, paneermeel, en zout mengen.In de bakpan de olie toevoegen en met een eetlepel bergjes aardappelsrasp plaatsen en dan op hoog vuur lekker bruin bakken! Voor low budget, deze pannekoeken vullen enorm! Lekker op brood met een pot thee erbij!
Mijn kookverhaal (Ineke Baayens)
Je kunt van alles aan het beslag toevoegen; ui, paprika, spek, gehakt e.d. Wel beschuitpaneer gebruiken anders worden de pannekoekjes niet knapperig!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
yolie55 zegt:
En dan ook lekker met rijstebrij na. En 3 kg aardappelen gaan op, hoor. Wij vinden ze ook lekker als ze koud zijn, en dan mee naar school en werk.
Fendy Hansen zegt:
groetjes Fendy.
gea zegt:
Groetjes. Gea
miapost zegt: