KookJij

Knapperige groenten met auberginedip

Een heerlijk knapperige groenten met auberginedip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: thaiskookboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knapperige groenten met auberginedip te bereiden

Maak de aubergine schoon en kook hem in een pan met ruim kokend water in 25 minuten gaar.Schep de aubergine uit de pan,laat hem iets afkoelen en halveer hem in de lengte.Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe het over in de keukenmachine.Pers de limoen uit.Voeg de garnalenpasta,vissaus,suiker en het limoensap aan de aubergine toe en meng alles tot een gladde saus.Voeg naar smaak eventueel nog wat vissaus toe.Maak de groenten schoon.Snijd de komkommer in sticks en de wortels in stukken.Doe de auberginesaus over in een schaaltje en zet deze op een grote schaal.Schik de groenten eromheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst