Recept
« Terug naar recepten
Knapperige groenten met auberginedip
PT35M
Knapperige groenten met auberginedip
Een heerlijk knapperige groenten met auberginedip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
thaiskookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige groenten met auberginedip te bereiden
Maak de aubergine schoon en kook hem in een pan met ruim kokend water in 25 minuten gaar.Schep de aubergine uit de pan,laat hem iets afkoelen en halveer hem in de lengte.Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe het over in de keukenmachine.Pers de limoen uit.Voeg de garnalenpasta,vissaus,suiker en het limoensap aan de aubergine toe en meng alles tot een gladde saus.Voeg naar smaak eventueel nog wat vissaus toe.Maak de groenten schoon.Snijd de komkommer in sticks en de wortels in stukken.Doe de auberginesaus over in een schaaltje en zet deze op een grote schaal.Schik de groenten eromheen.