Recept
« Terug naar recepten
Knapperige millefeuille van jonge scheuten
PT20M
Knapperige millefeuille van jonge scheuten
Een heerlijk knapperige millefeuille van jonge scheuten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
florette-salades-nl.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige millefeuille van jonge scheuten te bereiden
De parmezaan op het allerlaatste moment raspen. Verwarmen in een pan met antiaanbaklaag en een fijne laag parmezaan uitspreiden en 1 à 2 min. laten bakken om een knapperig fijn koekje te bekomen. De handeling herhalen tot alle kaas is opgebruikt. De jonge scheuten op smaak brengen met balsamico en olijfolie en de grofgehakte kruiden toevoegen. De kaaslaagjes in grove stukken verdelen en uw knapperige millefeuilles samenstellen. In het bord wat sla schikken, hierop een kaaskoekje leggen en deze handeling tweemaal herhalen om uw millefeuilles af te werken.