KookJij

Knapzakje van bladerdeeg met geitenkaas en notensa

Een heerlijk knapzakje van bladerdeeg met geitenkaas en notensa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knapzakje van bladerdeeg met geitenkaas en notensa te bereiden

De geitenkaas in 4 plakken snijden, kruiden met peper, zout en tijmblaadjes. Besprenkelen met de honing. De bladerdeegplakken uitleggen op het werkvlak en de kaas in het midden plaatsen. Nu tot een zakje vouwen, door de punten bij elkaar te knijpen. Steek nu een houten prikker erdoor, zodat het eruit ziet als een knapzak. Zet op een ovenplateau en bestrijk met het losgeklopte ei. Laat even rusten en bak vervolgens af in een voorverwarmde oven op 190 graden in 10 minuten. Wel tussendoor even cotroleren. De sla aanmaken met de dressing en op de borden dresseren. Vermeng de noten met de créme fraïche en breng het op smaak met peper en zout. Lepel dit rondom de sla. De knapzakjes hier bovenop leggen en direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Janneke van Laer

Janneke van Laer zegt:
Niet verkeerd, toch?
Mss Anonymous

Mss Anonymous zegt:
als ik de noten en creme fraiche nu eens weg laat en gwn gebakken spek doe in de plaats gaat dit dan ook ??
xx
knapzakje

knapzakje zegt:
wat doe je met de boter???