KookJij

Knoflookaardappeltjes met basilicumspinazie

Een heerlijk knoflookaardappeltjes met basilicumspinazie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept icm AH
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflookaardappeltjes met basilicumspinazie te bereiden

- Boen de aardappelen schoon, snijd ze in parten en kook 15 min. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
- Laat de spinazie in een grote pan op matig vuur ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olie en/of boter in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in ongeveer 12 minuten goudbruin.
- Hak het teentje knoflook grof en schep deze er op het laatst door.
- Verhit boter en/of olie in een (andere) koekenpan en bak de filetlapjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ongeveer 4 minuten gaar.
- Laat de spinazie uitlekken in een vergiet. Scheur de basilicum in stukjes en schep deze door de spinazie. Breng eventueel nog op smaak met peper/zout.

Mijn kookverhaal (L Broers)

'Kale' spinazie vind ik zo saai worden, dus ik probeer er meestal een andere draai aan te geven. Probeer ook eens deze verrassende combinatie!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst