Recept
« Terug naar recepten
Knoflookstokbrood
PT15M
Knoflookstokbrood
Een heerlijk knoflookstokbrood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
To Food with Love
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflookstokbrood te bereiden
- Verwarm de oven voor op 220 graden C. Snijd het brood in, in 1 cm-dikke plakken. Dus niet volledig doorsnijden.
- Mix de boter met de olijfolie, knoflook en peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
- Smeer het botermengsel met een mes tussen de insnijdingen van het brood. Verpak elk brood in aluminiumfolie.
- Bak 10-12 minuten in de oven.
- Serveer warm.
- Mix de boter met de olijfolie, knoflook en peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
- Smeer het botermengsel met een mes tussen de insnijdingen van het brood. Verpak elk brood in aluminiumfolie.
- Bak 10-12 minuten in de oven.
- Serveer warm.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Layla zegt:
Layla zegt:
grietje56 zegt:
grietje56 zegt: