KookJij

Knolselder met kerriesaus

Een heerlijk knolselder met kerriesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knolselder met kerriesaus te bereiden

Verhit de boter en stoof hierin de zeer fijn gesnipperde ui, voeg kerriepoeder en bloem toe, laat even bakken en overgiet met de bouillon en de melk of room, laat doorkoken.
Snij de knolselder in blokjes, stoom deze gedurende 20 minuten en meng onder de kerriesaus. Dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst