Recept
« Terug naar recepten
Knolselder met kerriesaus
PT30M
Knolselder met kerriesaus
Een heerlijk knolselder met kerriesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolselder met kerriesaus te bereiden
Verhit de boter en stoof hierin de zeer fijn gesnipperde ui, voeg kerriepoeder en bloem toe, laat even bakken en overgiet met de bouillon en de melk of room, laat doorkoken.
Snij de knolselder in blokjes, stoom deze gedurende 20 minuten en meng onder de kerriesaus. Dien op.
Snij de knolselder in blokjes, stoom deze gedurende 20 minuten en meng onder de kerriesaus. Dien op.